In stock

Etyeki Natúr Joghurt (250g)

A magas zsírtartalmú tejet hosszú főzés után felforraljuk, majd visszahűtjük 30-40 Celsius-ra és ezen a hőfokon tartjuk. Élő joghurtkultúrával oltjuk. Sűrű, tartalmas ízű,  kellően savanyú joghurt.

180 Ft1 800 Ft

Cikkszám: N/A Kategória:
Share

Joghurtkultúrával oltjuk be a tejet, majd 6-8 órán keresztül 42-46 Celsius-fokos hőmérsékleten tartjuk, ugyanis a baktériumok ezen a hőmérsékleten szaporodnak a leggyorsabban. Az érlelési folyamat alatt a baktériumok a tejcukor egy részét tejsavvá alakítják át, a fehérje pedig megalvad. Így készül kézműves hagyományok szerint az igazi joghurt, melyet epres, áfonyás és sárgabarackos ízben is készítünk.

Darab

1 db, 2 db, 3 db, 4 db, 5 db, 6 db, 7 db, 8 db, 9 db, 10 db

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Etyeki Natúr Joghurt (250g)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.