Egyéb Etyeki Tejtermékek

  • Etyeki Fenékig Tejföl (450g)

    Tradicionális eljárással, homogénezéssel és tejsavbaktérium-színtenyészettel végzett, alvasztással készült savanyú tejszín. Sűrű textúrájában és íz harmóniájában visszaköszön nagyanyáink idejében készült tejföl minden jellegzetessége.

    450 Ft4 500 Ft
  • Etyeki Gyümölcsös Joghurt áfonyás (250g)

    Teljes értékű, 3,5%-os zsírtartalmú tej az alapanyag. Áfonya lekvár hozzáadásával a végeredmény egy testes, sűrű konzisztenciájú, természetes ízvilágú joghurt.

     

    230 Ft2 300 Ft
  • Etyeki Gyümölcsös Joghurt epres (250g)

    Teljes értékű tejből készítjük, sűrű, krémes állagú joghurt, melyet  eperlekvárral ízesítünk.

    230 Ft2 300 Ft
  • Etyeki Gyümölcsös Joghurt erdei vegyesgyümölcsös (250g)

    Teljes értékű tej hozzáadásával készítjük. Dús, vastag anyagsűrűségű joghurt, melybe erdei gyümölcs dzsemet keverünk.

    230 Ft2 300 Ft
  • Etyeki Gyümölcsös Joghurt sárgabarackos (250g)

    Magas zsírtartalmú tejből készítjük, majd  sárgabarack lekvárt keverünk bele. Lágy, selymes, telt ízű joghurt.

    230 Ft2 300 Ft
  • Etyeki Natúr Joghurt (250g)

    A magas zsírtartalmú tejet hosszú főzés után felforraljuk, majd visszahűtjük 30-40 Celsius-ra és ezen a hőfokon tartjuk. Élő joghurtkultúrával oltjuk. Sűrű, tartalmas ízű,  kellően savanyú joghurt.

    190 Ft1 900 Ft
  • Etyeki túró (500g)

    A tejet tejsavbaktériummal alvasztjuk, felvágjuk. Felmelegítés után a savót leengedjük, a túrót visszahűtjük és a maradék savót kicsurgatjuk. Az aludtejrögökből álló túrót hevítjük és hagyjuk kihűlni. Savanykás-édes, testes és tömör, omlós, rögös túró, hagyományos ízvilággal.

    610 Ft6 100 Ft
  • Etyeki vaj

    A magyar hagyományok szerint készül, kizárólag tejszín felhasználásával. Kézi munkával választjuk el a tejzsírt az írótól. Célunk nagyanyáink receptje alapján a legharmonikusabb íz elérése.

    335 Ft3 350 Ft